Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Zapečená kuřecí prsa s pórkem
Jurgason 60 min. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Celerový salát s ananasem
Norika 25 min. nízká
Kuřecí rolky s pórkovou omáčkou
Jurgason 60 min. střední
SLANÉ KOLÁČE
Pórkový koláč se sýrem
Michal 60 min. nízká
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Zapečené brambory s pórkem
Jurgason 25 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso s hořčicovou omáčkou
Zuzka 40 min. nízká
TĚSTOVINY
Pórkové těstoviny
Dada 30 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Kuřecí ramen
Mioo — střední
BEZMASÁ JÍDLA
Pórkový nákyp s dýní
Zuzka 60 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Pórková polévka
Michal 6 min. nízká
RIZOTO
Rizoto s houbami
Michal 40 min. nízká
Grenadýrský pochod
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
Pečené kuře s rýží
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
OMÁČKY A PRÍVARKY
Špenát z čerstvého špenátu
Vajíčková polévka s mrkví
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Domácí francouzský krémeš
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ CHUŤOVKY
Škvarkové pagáčky
Kokosové řezy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit