Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Zapečená kuřecí prsa s pórkem
Jurgason 60 min. nízká
KNEDLÍKY
Houbové-slaninové knedlíky
Michal 1 h. 10 min. nízká
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Zapečené brambory s pórkem
Jurgason 25 min. střední
SLANÉ KOLÁČE
Pórkový koláč se sýrem
Michal 60 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní čínská polévka
Dada 40 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Kuřecí ramen
Mioo — střední
RYBY
Platýs s bylinkovým máslem
Zuzka 30 min. nízká
Candát po provensálsku
Jurgason 50 min. nízká
RIZOTO
Rizoto s houbami
Michal 40 min. nízká
Platýs na zelenině
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit