Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Zapečená kuřecí prsa s kysaným zelím
Dada — nízká
Křupavé kuře
Grilovaná plněná kuřecí prsa
Dada 40 min. nízká
Drůbeží špíz s mrkví a hruškami v parním hrnci
Dada — střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Nakládaný hermelín
Zuzka 20 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové koleno pečené
Pikantní kuřecí stehna na grilu
Kuřecí prsa s hlívovou omáčkou
Zuzka 30 min. nízká
Kuřecí prsa plněná mozzarellou s bazalkou
Kuřecí plátky s kukuřično-avokádovou salsou
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit