RECEPTY
Jednoduchá příprava rajské omáčky z rajčat z konzervy.
Chutná sladká omáčka z čerstvých broskví. Vhodná k sušším koláčům bez náplně (perník, vafle ...), případně k některým pokrmům z masa.
Ananasová raita (Ananas raita, Pineapple Dahi Rait) je populární indický dip, který tak, jako každý příkrm na bázi jogurtu pomáhá při snižování tepla z kořeněných jídel. Raita (nejen ananasová) se podává při téměř každém ...
Teplou omáčku podáváme k pečené či grilované rybě nebo masu.
Slaná chuťovka, která na každé oslavě zmizí jako první.
Recept na jedno z mnoha oblíbených chutney z indické kuchyně. Podává se jako dochucovací, hustší omáčka k různým jídlům v indickém menu.
Oblíbená sekaná je zvlášť chutná v kombinaci s omáčkami. Dobrá je také ke chlebu s kyselou okurkou nebo s vařenými bramborami.
Vepřové soté lákavé vůně a chuti. Vhodnou přílohou může být kuskus, tarhoňa nebo rýže.
Návod na přípravu jednoduchého francouzského dezertu, jehož základ tvoří hustá bílá omáčka a sníh z vaječných bílků.
Jednoduchá plněná sekaná, kterou je vhodné podávat k luštěninovým zahuštěným omáčkám. Chutná i s bramborovou kaší, nebo vařenými bramborami a kyselou okurkou.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit