Národní kuchyně
Více
HOVĚZÍ MASO
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Dýňový prívarok s hovězími řízky
Bramborový prívarok s koprem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Dušené brambory s raným zelím
BEZMASÁ JÍDLA
Bramboráky s medvědím česnekem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Koprová smetanová polévka
Zeleninová polévka
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Houbová smaženice z klouzků
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
Brambory opečené na másle
SUCHÉ PEČIVO
Marcipánoví pavoučci
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový posúch se slaninou
Pěnový jablečný koláč
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit