Národní kuchyně▼
Více▼
HOVĚZÍ MASO
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
Dada 2 h. střední
Zobrazit recept
OMÁČKY A PRÍVARKY
Dýňový prívarok s hovězími řízky
Bramborový prívarok s koprem
Dada 30 min. střední
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Dušené brambory s raným zelím
Dada 40 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Bramboráky s medvědím česnekem
Zuzka 50 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Koprová smetanová polévka
Dada 30 min. nízká
Zeleninová polévka
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
Sýrové tyčinky z listového těsta
Karbanátky z červeného zelí
KACHNÍ MASO
Pečená kachní křídla
MASOVÉ SALÁTY
Řepný salát s majonézou
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Propadávaný jablkový koláč
Pečená husí stehna
Bramborovo-květáková masala
TĚSTOVINY
Zapečené těstoviny s brokolicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit