Národní kuchyně▼
Více▼
HOVĚZÍ MASO
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
Dada 2 h. střední
Zobrazit recept
OMÁČKY A PRÍVARKY
Dýňový prívarok s hovězími řízky
Bramborový prívarok s koprem
Dada 30 min. střední
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Dušené brambory s raným zelím
Dada 40 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Bramboráky s medvědím česnekem
Zuzka 50 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Koprová smetanová polévka
Dada 30 min. nízká
Zeleninová polévka
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
SUCHÉ PEČIVO
Ořechová kolečka s čokoládovým krémem
Karbanátky z červeného zelí
LIKÉRY
Vaječný koňak
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
Brynzové vánoční pečivo
KUŘECÍ MASO
Jednoduchá kuřecí prsa s brokolicí
Brokolicovo-bramborový nákyp
SLADKÁ JÍDLA
Rýžový nákyp s čokoládovými jablky
KOLÁČE
Štědrák
Jablečná celozrnná žemlovka se skořicovým sněhem
MÍCHANÉ NÁPOJE ALKOHOLICKÉ
Bloody Mary
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit