Národní kuchyně
Více
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
KOLÁČE
Medovo-jablečný koláč s višněmi
RYBY
Smažená ryba v koprovém těstíčku
ZELENINOVÉ SALÁTY
Pórkový salát s jogurtem
SLANÉ KOLÁČE
Balkánský koláč z listového těsta
BEZMASÁ JÍDLA
Pečený květák
SLANÉ CHUŤOVKY
Jogurtové placky se sýrem
Celozrnný tvarohový koláč
MRAZENÉ DEZERTY
Jahodovo-jogurtový nanuk
Salát z červené řepy s meduňkou
MLÉČNÉ KOKTEJLY
Jogurtový nápoj s meruňkami
BÁBOVKY
Cereální bábovka
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Grenadýrský pochod
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Prošívaná deka
Kuřecí rolky plněné špenátem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit