Národní kuchyně
Více
RÝŽE
Smetanová rýže
Jurgason 30 min. střední
Basmati rýže - základní recept na přípravu
Dada 50 min. nízká
Rýže na másle
Dada 20 min. nízká
Cibulová rýže
Dada 45 min. nízká
Máslová rýže parboiled
Dada 30 min. nízká
Basmati rýže se zeleninou
Dada 30 min. střední
Dušená rýže
Dada 25 min. nízká
Špenátová rýže
Citronová rýže
Dada 35 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie