Národní kuchyně▼
Více▼
HOVĚZÍ MASO
Hovězí guláš s bramborami
Dada 2 h. 30 min. střední
Zobrazit recept
VEPŘOVÉ MASO
Guláš s fazolemi
Dada 1 h. 15 min. střední
Guláš s pivem
Dada 2 h. 30 min. nízká
HOUBOVÉ POLÉVKY
Dršťková polévka z hlívy
Dada 40 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřová polévka
Dada 1 h. 30 min. nízká
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Hlívový guláš s bramborami
Dada 50 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa na paprice
Jurgason — nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bílá fazolová omáčka s párkem
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
SUCHÉ PEČIVO
Strašidelné čarodějnické prsty
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Marcipánoví pavoučci
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Sladkokyselá mléčná fazolová polévka
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Jednoduchá kuřecí polévka
Tvarohový koláč s mangem
Plněná kachna
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit