Bublanina s černým rybízem

Fantastická bublanina se skvělou chutí černého rybízu.
recept,fotorecept,rybíz černý,Koláče
Koláče
Ingredience
Ingredience
cukr krystalový | 180 724 | gramů kcal | |
cukr moučkový | 0 ?? | kcal | |
kypřicí prášek do pečiva | 1 ?? | balení kcal | |
mouka polohrubá | 220 784 | gramů kcal | |
mouka polohrubá | 0 ?? | kcal | |
máslo | 0 ?? | kcal | |
olej slunečnicový | 100 899 | mililitrů kcal | |
rybíz černý | 500 180 | gramů kcal | |
sůl | 1 0 | špetka kcal | |
vaječný bílek | 6 101 | kcal | |
vaječný žloutek | 6 342 | kcal | |
voda | 100 0 | mililitrů kcal |
Recept

2.
mouka polohrubá 220 gramů • kypřicí prášek do pečiva 1 balení
Mouku dobře promícháme s kypřicím práškem.



5.
voda 100 mililitrů • olej slunečnicový 100 mililitrů
K žloutkům přilijeme vodu, olej a prošleháme.

6.
Přisypeme a zamícháme mouku.

7.
Jemně vmícháme sníh z vaječných bílků.

8.
Těsto vylijeme na plech (asi 42 x 32 cm) vymazaný máslem, vysypaný moukou a rovnoměrně ho rozetřeme.

9.
Na těsto rovnoměrně rozhodíme rybíz.

10.
Pečeme 20 min. při teplotě 200 °C.


Dobrou chuť!