Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Kapusta na smetaně
VEPŘOVÉ MASO
Smetanový kapustový prívarok s vepřovým masem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Krémová zeleninová polévka
KUŘECÍ MASO
Kapustový prívarok s kuřecím soté
Letní zeleninový boršč
Plněné kapustové listy v rajčatové šťávě
OMÁČKY A PRÍVARKY
Kapustový prívarok s bramborami
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hruškový koláč s pudinkem
ZAVAŘENINY
Zavařujeme hrušky
Švestkový koláč s drobenkou
KNEDLÍKY
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
Nakládaný křen
DORTY
Nepečený tvarohový dort
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
MUFFINY
Hruškové muffiny
Jablkový koláč se zmrzlinou
Hrášková polévka se strouháním
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit