Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Kapusta na smetaně
VEPŘOVÉ MASO
Smetanový kapustový prívarok s vepřovým masem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Krémová zeleninová polévka
KUŘECÍ MASO
Kapustový prívarok s kuřecím soté
Letní zeleninový boršč
Plněné kapustové listy v rajčatové šťávě
OMÁČKY A PRÍVARKY
Kapustový prívarok s bramborami
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Prošívaná deka
Kuřecí rolky plněné špenátem
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit