Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Kapusta na smetaně
VEPŘOVÉ MASO
Smetanový kapustový prívarok s vepřovým masem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Krémová zeleninová polévka
KUŘECÍ MASO
Kapustový prívarok s kuřecím soté
Letní zeleninový boršč
Plněné kapustové listy v rajčatové šťávě
OMÁČKY A PRÍVARKY
Kapustový prívarok s bramborami
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit