Národní kuchyně▼
Více▼
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Kapusta na smetaně
Michal 35 min. nízká
Zobrazit recept
VEPŘOVÉ MASO
Smetanový kapustový prívarok s vepřovým masem
Dada 60 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Krémová zeleninová polévka
Dada 50 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kapustový prívarok s kuřecím soté
Letní zeleninový boršč
Dada 40 min. střední
Plněné kapustové listy v rajčatové šťávě
Dada 2 h. 30 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Kapustový prívarok s bramborami
Dada 40 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
Plněné zelné listy
ROLÁDY
Štafetky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
MUFFINY
Halloween muffiny
Restované houby Shimeji Bunapi
MASOVÉ POLÉVKY
Frankfurtská polévka
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Játrové noky do polévky
Kroupová baba s uzeným a houbami
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit