Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Kapusta na smetaně
Michal 35 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Smetanový kapustový prívarok s vepřovým masem
Dada 60 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Krémová zeleninová polévka
Dada 50 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kapustový prívarok s kuřecím soté
Letní zeleninový boršč
Dada 40 min. střední
Plněné kapustové listy v rajčatové šťávě
Dada 2 h. 30 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Kapustový prívarok s bramborami
Dada 40 min. nízká
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
Pečené kuře s rýží
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
Vajíčková polévka s mrkví
Kofty z červené řepy
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Škvarkové pagáčky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit