Národní kuchyně▼
Více▼
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Kapusta na smetaně
Michal 35 min. nízká
Zobrazit recept
VEPŘOVÉ MASO
Smetanový kapustový prívarok s vepřovým masem
Dada 60 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Krémová zeleninová polévka
Dada 50 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kapustový prívarok s kuřecím soté
Letní zeleninový boršč
Dada 40 min. střední
Plněné kapustové listy v rajčatové šťávě
Dada 2 h. 30 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Kapustový prívarok s bramborami
Dada 40 min. nízká
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Brambory opečené na másle
Domácí bramborové lokše
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
ZÁKUSKY
Slavnostní jahodové řezy
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
KOLÁČE
Medovo-tvarohový koláč
Zeleninová musaka
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
Vepřový wok s tofu
Makový strouhaný koláč
Arašídové sendviče z listového těsta
RÝŽE
Basmati rýže se zeleninou
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit