Národní kuchyně▼
Více▼
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Kapusta na smetaně
Michal 35 min. nízká
Zobrazit recept
VEPŘOVÉ MASO
Smetanový kapustový prívarok s vepřovým masem
Dada 60 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Krémová zeleninová polévka
Dada 50 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kapustový prívarok s kuřecím soté
Letní zeleninový boršč
Dada 40 min. střední
Plněné kapustové listy v rajčatové šťávě
Dada 2 h. 30 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Kapustový prívarok s bramborami
Dada 40 min. nízká
KOLÁČE
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Karbanátky z červeného zelí
Domácí sladké fornetti
Kuřecí maso na čínský způsob
Křehký tvarohový šnek
SLANÉ CHUŤOVKY
Klasické obložené chlebíčky
Vepřový wok s tofu
Tvarohová vosí hnízda
TĚSTOVINY
Boloňské špagety
Pudinková vosí hnízda
RIZOTO
Hráškové rizoto
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit