Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Fleky se zelím
Dada 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Dušené zelí s vepřovými párky.
Jurgason 40 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelná tukožroutská polévka
Dada — nízká
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené bílé zelí
Dada 50 min. nízká
KOLÁČE
Rajecké zelníky
Elenka 2 h. nízká
Dušené červené zelí
Norika 2 h. nízká
Zelno-rajčatová polévka
Dada — střední
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
KUŘECÍ MASO
Pečené kuře s rýží
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
Kokosové oplatkové řezy
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit