Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuře na španělský způsob
Jurgason 1 h. 30 min. nízká
TĚSTOVINY
Zapečené těstoviny s brokolicí
Jurgason 40 min. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rajčatový salát
Dada 15 min. nízká
Salát Caprese
Michal 5 min. nízká
Zeleninový salát se sýrem Feta
Dada 25 min. nízká
Studený těstovinový salát
Dada — nízká
POMAZÁNKY
Lilková pomazánka
SLANÉ CHUŤOVKY
Baklaburger
Michal 30 min. nízká
Papriky plněné tuňákovými špagetami
Zuzka 30 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Fantozziho rajčatová polévka
Michal 40 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Pečené kuře s rýží
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
Kokosové oplatkové řezy
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit