Národní kuchyně
Více
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Dada 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový jazyk ve smetanové omáčce
Dada 1 h. 30 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Omáčka z rajčatového protlaku
Dada 15 min. nízká
HOVĚZÍ MASO
Svíčková na smetaně s knedlíkem
Dada — střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Dýňová polévka se smetanou
Michal 40 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuře na způsob svíčkové
Plněná paprika
Fantozziho rajčatová polévka
MASOVÉ POLÉVKY
Hovězí vývar
Michal 2 h. 30 min. nízká
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit