Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuřecí závitky se zelím a švestkami
Jurgason 50 min. střední
KACHNÍ MASO
Pečená husí stehna
Zuzka 3 h. nízká
KOLÁČE
Čokoládovo-švestkové suflé
Michal — nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Vánoční zelňačka
Dada 1 h. 20 min. nízká
Pikantní kapustnica
Jurgason 60 min. střední
SNÍDAŇOVÉ KAŠE
Ovesná kaše se švestkami a mákem
Michal 10 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Pečené kuře s rýží
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Kokosové oplatkové řezy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit