Národní kuchyně
Více
HOVĚZÍ MASO
Kotlíkový guláš
Michal 4 h. střední
KUŘECÍ MASO
Kuřecí soté s omáčkou z ústřic
Zuzka 40 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelná tukožroutská polévka
Dada — nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Míchaný salát se sýrovými kuličkami
Zuzka 30 min. nízká
RYBY
Jemné lososové špízy
VEPŘOVÉ MASO
Plněná paprika
Dada — střední
TĚSTOVINY
Papriky plněné tuňákovými špagetami
Zuzka 30 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Opečená plněná paprika
Chobotnička ze třetího patra
Jurgason 10 min. nízká
Pečená vepřová kýta
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Pečené kuře s rýží
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Kokosové oplatkové řezy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit