Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso na cuketě se smetanou
Dada — nízká
VEPŘOVÉ MASO
Smažená cuketa se salámem a sýrem
Zuzka — nízká
Kuřecí prsa v cuketovém těstíčku
RYBY
Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Dada 60 min. střední
KOLÁČE
Cuketový jablečník
BEZMASÁ JÍDLA
Cuketa v bazalkovém těstíčku
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Pečené rybí filé v trojobalu
Karbanátky z červeného zelí
SLADKÁ JÍDLA
Opekance - bobalky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit