Národní kuchyně
Více
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborové Gnocchi alias noky
Michal 60 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Gnocchi se sýrem Pecorino
Michal 15 min. nízká
RIZOTO
Hráškové rizoto
Michal 40 min. nízká
Rizoto se sýrem Pecorino
Michal 60 min. nízká
RYBY
Zapékané gnocchi s lososem
Michal 45 min. nízká
Šafránové rizoto
SLANÉ CHUŤOVKY
Olivové crostini
Zuzka 30 min. nízká
TĚSTOVINY
Lasagne
Norika 60 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit