Národní kuchyně
Více
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Dada — nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Hlívový paprikáš
Dada 45 min. nízká
Smetanový špenát s volský okem
Dada 30 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Velikonoční preclíky
Dada 1 h. 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Maso-zeleninový závin v listovém těstě
Dada 60 min. střední
Fleky se zelím
Moravský vrabec
Michal 1 h. 30 min. nízká
Vepřové na kmíně
Dada 40 min. nízká
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Houbová smaženice
HOVĚZÍ MASO
Svíčková na smetaně s knedlíkem
Dada — střední
KUŘECÍ MASO
Kuře na způsob svíčkové
Pečená vepřová kýta
Grenadýrský pochod
Šunkové muffiny
Brynzové tyčinky
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
KOLÁČE
Prošívaná deka
Nanukové řezy
Tvarohovo-kakaový koláč
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Čokoládovo-ořechové řezy
Jablečné taštičky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit