Národní kuchyně
Více
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Dada — nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Hrachový prívarok ze žlutého sušeného hrachu
Dada 1 h. 10 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Hlívový paprikáš
Dada 45 min. nízká
Smetanový špenát s volský okem
Dada 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Kroupová baba s uzeným a houbami
Dada 2 h. nízká
CHLÉB
Chléb s arašídovým máslem
KOLÁČE
Velikonoční cop
Dada 1 h. 30 min. střední
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Houbová smaženice
Sváteční jablečný koláč
Grenadýrský pochod
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
KUŘECÍ MASO
Pečené kuře s rýží
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
Špenát z čerstvého špenátu
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Vajíčková polévka s mrkví
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Domácí francouzský krémeš
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ CHUŤOVKY
Škvarkové pagáčky
Kokosové řezy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit