Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové závitky (španělský ptáček) v parním hrnci
Dada 60 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřový guláš se žampiony
Michal 1 h. 10 min. nízká
Vepřové maso s medem a vlašskými ořechy
Zuzka 30 min. nízká
TĚSTOVINY
Rýžové nudle s vepřovým masem a houbami šiitake
Michal 30 min. nízká
Moravský vrabec
Michal 1 h. 30 min. nízká
Vepřové na kmíně
Dada 40 min. nízká
Vepřová kýta s ústřicovou omáčkou
Michal 2 h. 15 min. nízká
Smažené vepřové maso na sladkokyselo
Zuzka 40 min. střední
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
RYBY
Pečené rybí filé v trojobalu
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit