Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Fazolové bramboráky s bazalkou
Dada 60 min. střední
Zobrazit recept
TĚSTOVINY
Špagety s čerstvými rajčaty a bazalkou
Michal 30 min. nízká
PALAČINKY
Bramborové palačinky s bazalkou
Smažený květák ve voňavém těstíčku
Zuzka — střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Cizrnový salát s rajčaty
Dada 20 min. nízká
Špagety s bazalkovým pestem
Zuzka 40 min. střední
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Omeleta s hráškem, bazalkou a sýrem feta
Michal 20 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Rychlá hrachová polévka
RYBY
Treska na italský způsob
Zuzka 30 min. nízká
Cuketa v bazalkovém těstíčku
Zuzka — nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa plněná mozzarellou s bazalkou
Smetanová polévka z fazolových lusků
Halušky
Karbanátky z červeného zelí
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
Arašídové sendviče z listového těsta
Květák v mandžuské omáčce
Třešňová bublanina
Křehký tvarohový šnek
Makovo jablečný koláč
RIZOTO
Kuřecí rizoto
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Gratinované brambory
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit