Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Fazolové bramboráky s bazalkou
Dada 60 min. střední
Zobrazit recept
TĚSTOVINY
Špagety s čerstvými rajčaty a bazalkou
Michal 30 min. nízká
PALAČINKY
Bramborové palačinky s bazalkou
Smažený květák ve voňavém těstíčku
Zuzka — střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Cizrnový salát s rajčaty
Dada 20 min. nízká
Špagety s bazalkovým pestem
Zuzka 40 min. střední
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Omeleta s hráškem, bazalkou a sýrem feta
Michal 20 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Rychlá hrachová polévka
RYBY
Treska na italský způsob
Zuzka 30 min. nízká
Cuketa v bazalkovém těstíčku
Zuzka — nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa plněná mozzarellou s bazalkou
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Jemné smetanové palačinky
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
Polévka z velké strakaté fazole
ZÁKUSKY
Jahodové Míša řezy
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
Karbanátky z červeného zelí
Banánové palačinky
Kuřecí závitky se schwarzwaldskou šunkou
HOVĚZÍ MASO
Segedínský guláš s hovězím masem
KOLÁČE
Tvarohová vosí hnízda
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Letní rajčatová polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit