Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Fazolové bramboráky s bazalkou
Dada 60 min. střední
TĚSTOVINY
Špagety s čerstvými rajčaty a bazalkou
Michal 30 min. nízká
PALAČINKY
Bramborové palačinky s bazalkou
Smažený květák ve voňavém těstíčku
Zuzka — střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Cizrnový salát s rajčaty
Dada 20 min. nízká
Špagety s bazalkovým pestem
Zuzka 40 min. střední
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Omeleta s hráškem, bazalkou a sýrem feta
Michal 20 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Rychlá hrachová polévka
RYBY
Treska na italský způsob
Zuzka 30 min. nízká
Cuketa v bazalkovém těstíčku
Zuzka — nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa plněná mozzarellou s bazalkou
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
Halušky
Šunková roláda
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie