Národní kuchyně
Více
HOVĚZÍ MASO
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
Dada 2 h. střední
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bramborový prívarok s koprem
Dada 30 min. střední
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Dušené brambory s raným zelím
Dada 40 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Bramboráky s medvědím česnekem
Zuzka 50 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Koprová smetanová polévka
Dada 30 min. nízká
Zeleninová polévka
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
Citronové řezy
KUŘECÍ MASO
Kuřecí rolky plněné špenátem
Slavnostní jahodové řezy
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
ROLÁDY
Roláda s mascarpone
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie