Národní kuchyně▼
Více▼
Maso 375
Bezmasá jídla 171
Ryby 63
Těstoviny 55
Pizza 3
Omáčky a prívarky 47
Rizoto 11
Sladká jídla 71
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
TĚSTOVINY
Halušky
Karbanátky z červeného zelí
Brynzové pirohy
Květák v mandžuské omáčce
Špecle s pivním sýrem, slaninou a cibulí
HOVĚZÍ MASO
Chilli con carne
KUŘECÍ MASO
Obrácené kuřecí řízky
RIZOTO
Kuřecí rizoto
VEPŘOVÉ MASO
Actifry labužnické vepřové karbanátky
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem.
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
Arašídové sendviče z listového těsta
Makovo jablečný koláč
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Gratinované brambory
SLADKÉ SNÍDANĚ
Dýňové vafle
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit