RECEPTY
Pestrý wok z asijské kuchyně. Podáváme s rýží nebo rýžovými nudlemi.
Sladkokyselá, mléčno-smetanová fazolová omáčka je velmi chutná při podávání s dobrou sekanou, klobáskou nebo volským okem. Klasicky k ní servírujeme čerstvý, měkký chléb. Při přípravě 4 porcí použijeme poloviční dávku ...
Jednoduchá polévka díky použití sterilovaných fazolí, rychlá na přípravu.
Recept na přípravu světoznámých japonských kynutých buchet "Anpan" s náplní z rozvařených a rozmixovaných červených fazolek s cukrem.
Hustá fazolová polévka se zeleninou. Podle chuti můžeme podávat se zakysanou smetanou.
Hřejivá mléčná polévka se zdravou kurkumou.
Rychle připravená polévka se slaninovou příchutí.
Výborná luštěninová polévka. Velmi chutná dětem, pro které ji vaříme bez soli.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit