RECEPTY
Jednoduchý koláč měřený na hrnky, s možností různých obměn příchutí, vhodný na pečení v pekárně na chléb.
Sladkokyselá, mléčno-smetanová fazolová omáčka je velmi chutná při podávání s dobrou sekanou, klobáskou nebo volským okem. Klasicky k ní servírujeme čerstvý, měkký chléb. Při přípravě 4 porcí použijeme poloviční dávku ...
Chutný oběd či večeře z lesa. Jako přílohu můžeme podávat bramborovou kaši, bramborový salát, nebo jen čerstvý chléb.
Skvělá, nadýchaná pomazánka na čerstvý chléb.
Vydatná voňavá polévka vhodná i jako hlavní jídlo. K polévce podáváme čerstvé pečivo nebo chléb.
Chutná pomazánka z konzervovaného tuňáka ve vlastní šťávě. Vhodná na chléb i rohlíky, ke snídani i večeři, ale i jako chuťovka či předkrm.
Obložené chlebíčky mají mnoho podob. Nabízíme klasický, nezapomenutelný recept z našeho dětství na jednoduché obložené chlebíčky. Žádná oslava či Silvestr bez nich nemohl být! Chutnají i dnes, stejně dobře jako v minulosti.
Recept na rychlý sladký banánový chléb.
Vynikající předkrm i chuťovka. Podáváme na talířcích a konzumujeme příborem.
Recept na přípravu tradiční hrubé bramborové placky pečené v troubě. Je vhodný jako příloha k hlavnímu jídlu nebo i samostatně. Pokud ho máte rádi mastnější, tak si ho namísto pečení v troubě můžete usmažit na pánvi se sádlem.
Podáváme teplé, posypané cukrem smíchaným se skořicí. Protože jsou prostě FANTASTICKÉ, chutnají dětem i dospělým.
Chutná polévka s lehkou máslovou příchutí plná zdravé zeleniny. Servírujeme ji s krutony a posypanou nasekanou petrželkou.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit