Národní kuchyně
Více
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
HOVĚZÍ MASO
Hovězí roláda se špenátem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mléčná brokolicová polévka s pórkem
KNEDLÍKY
Karlovarské toastové knedlíky
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Toskánská fazolová polévka
Čočková polévka s česnekovými krutony
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Francouzské toasty - Pain perdu
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Citronové řezy
Kávový zákusek
SUCHÉ PEČIVO
Žloutkové řezy
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová omáčka s knedlíkem
Mléčná fazolová polévka
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Balkánský koláč z listového těsta
KOLÁČE
Tvarohový sypaný koláč
Křehký tvarohový šnek
Česneková polévka s bramborami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit