Národní kuchyně▼
Více▼
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
Dada 60 min. nízká
Zobrazit recept
HOVĚZÍ MASO
Hovězí roláda se špenátem
Dada 1 h. 30 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mléčná brokolicová polévka s pórkem
Dada 20 min. střední
KNEDLÍKY
Karlovarské toastové knedlíky
Michal 45 min. střední
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Toskánská fazolová polévka
Dada 40 min. střední
Čočková polévka s česnekovými krutony
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Francouzské toasty - Pain perdu
Dada 10 min. nízká
Švestkové knedlíky z tvarohového těsta
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborové halušky - strapačky
ZAVAŘENINY
Kvašáky - kvašené okurky
Nakládaný křen
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
TĚSTOVINY
Špagety s nivovou omáčkou
KRŮTÍ MASO
Krůtí špízy v alobalu
Šunkové fleky s cibulkou
Zapečené těstoviny se špenátem
BÁBOVKY
Hokkaido bábovka s tvarohem
Nekynuté jogurtové koblihy
Lasagne s jemným bešamelem
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit