Národní kuchyně▼
Více▼
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
Dada 60 min. nízká
Zobrazit recept
HOVĚZÍ MASO
Hovězí roláda se špenátem
Dada 1 h. 30 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mléčná brokolicová polévka s pórkem
Dada 20 min. střední
KNEDLÍKY
Karlovarské toastové knedlíky
Michal 45 min. střední
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Toskánská fazolová polévka
Dada 40 min. střední
Čočková polévka s česnekovými krutony
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Francouzské toasty - Pain perdu
Dada 10 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Krémový ořechový zákusek
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová játra na cibulce
Kokosový krémeš
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Maďarský guláš
Zeleninová polévka
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso v cibulové omáčce
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
Nepečený pudinkový zákusek s banány
RIZOTO
Mrkvové rizoto
TĚSTOVINY
Špagety s čerstvými rajčaty a bazalkou
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit