Národní kuchyně▼
Více▼
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
Dada 60 min. nízká
Zobrazit recept
HOVĚZÍ MASO
Hovězí roláda se špenátem
Dada 1 h. 30 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mléčná brokolicová polévka s pórkem
Dada 20 min. střední
KNEDLÍKY
Karlovarské toastové knedlíky
Michal 45 min. střední
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Toskánská fazolová polévka
Dada 40 min. střední
Čočková polévka s česnekovými krutony
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Francouzské toasty - Pain perdu
Dada 10 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
SUCHÉ PEČIVO
Piškotový salám s ořechy a kokosem
Oříškové kuličky v pistáciích
Opekance - bobalky
BRAMBOROVÉ SALÁTY
Bramborový vánoční salát
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
POMAZÁNKY
Vajíčková pomazánka
SLANÉ CHUŤOVKY
Párky v listovém těstě
CUKROVINKY
Dvoubarevná čokoláda
Vánoční rýžový koláč
RYBY
Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit