RECEPTY
Oblíbené tradiční slovenské pirohy se smetanou a slaninou. Servírujeme podle chuti posypané nasekanou pažitkou, nasekaným koprem, nebo smaženou cibulkou.
Jak si dobře připravit tarhoňu. Tato chutná těstovina je velmi vhodnou přílohou k různým jídlům, ať už vařeným, pečeným nebo dušeným.
Jednoduché noky z mouky a vody vhodné jako příloha k perkeltu a guláši. Také mohou být servírovány jako samostatné jídlo nasladko s mákem a cukrem ... nebo naslano s tvarohem a opečenou slaninou.
Recept na špagety s čerstvými špenátovými lístky a česnekem.
Jednoduchá rajčatová polévka z domácího protlaku a kousků čerstvých rajčat. Děti mají rády hustší polévky a proto při servírování přidáme do polévky tvarově malé, uvařené těstoviny.
Lahodné, lehké soté z kuřecího masa, doplněnéo barevnou a výživnou zeleninou. Vhodnou přílohou může být rýže nebo těstoviny.
Chutné špagety ze středozemního moře
Jednoduchý pokrm na japonský způsob.
Špagety s květákovou omáčkou.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit