Národní kuchyně▼
Více▼
TĚSTOVINY
Riccioli se šalvějovým pestem
Michal 10 min. nízká
Zobrazit recept
Těstoviny tagliatelle s citronem a parmezánem
Zuzka 30 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
VEPŘOVÉ MASO
Plněné zelné listy
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí s jablky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
MASOVÉ POLÉVKY
Dršťková polévka
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Sladkokyselá mléčná fazolová polévka
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
ROLÁDY
Žirafí roláda
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Frankfurtská polévka
Pečená kachna na pomerančích
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit