Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Fazolové bramboráky s bazalkou
Dada 60 min. střední
Labužnické fazole na cibulce
Michal 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Guláš s fazolemi
Dada 1 h. 15 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelno-fazolová polévka Šutolica (Šutelica)
Dada — střední
Bramborový nákyp s masem a fazolemi
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s párkem
Dada 35 min. střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Fazolový salát s kuskusem
Michal 20 min. nízká
Fazole na cibulce s párkem
Mioo 15 min. nízká
Grenadýrský pochod
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
KUŘECÍ MASO
Pečené kuře s rýží
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Banánové krémové řezy s tvarohem
Vajíčková polévka s mrkví
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Domácí francouzský krémeš
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ CHUŤOVKY
Škvarkové pagáčky
SLADKÁ JÍDLA
Makové knedlíčky s medem a pistáciemi
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit