Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová kyselá polévka
Dada 30 min. nízká
POMAZÁNKY
Salámová pomazánka
Dada 25 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Jurgason 40 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový jazyk ve smetanové omáčce
Dada 1 h. 30 min. nízká
ZAVAŘENINY
Nakládaný křen
Michal 30 min. nízká
ZÁKUSKY
Karamelovo-banánový zákusek
Jurgason 1 h. 30 min. nízká
Podzimní zeleninová polévka
Dada 40 min. střední
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Cuketovo-bramborové pyré
SLADKÁ JÍDLA
Moravské koláče
Dada — střední
Obrácené zelí
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Šlehačkový dort s tvarohovými kuličkami
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit