Národní kuchyně
Více
KACHNÍ MASO
Kachní stehna s ořechovou nádivkou
RIZOTO
Chřestové rizoto
Houbové rizoto s liškami
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bobová polévka se slaninou
VEPŘOVÉ MASO
Pastýřův koláč
TELECÍ MASO
Ossobuco - dušená telecí kližka
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka s použitím vývaru z parního hrnce
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová smaženice z klouzků
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Brambory opečené na másle
SUCHÉ PEČIVO
Marcipánoví pavoučci
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový posúch se slaninou
Pěnový jablečný koláč
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit