Národní kuchyně
Více
KACHNÍ MASO
Kachní stehna s ořechovou nádivkou
RIZOTO
Chřestové rizoto
Houbové rizoto s liškami
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bobová polévka se slaninou
VEPŘOVÉ MASO
Pastýřův koláč
TELECÍ MASO
Ossobuco - dušená telecí kližka
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka s použitím vývaru z parního hrnce
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Kuřecí rolky plněné špenátem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Špenátovo brynzové chuťovky
Dýňové karbanátky
SUCHÉ PEČIVO
Kávové sušenky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit