Národní kuchyně
Více
KACHNÍ MASO
Kachní stehna s ořechovou nádivkou
RIZOTO
Chřestové rizoto
Houbové rizoto s liškami
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bobová polévka se slaninou
VEPŘOVÉ MASO
Pastýřův koláč
TELECÍ MASO
Ossobuco - dušená telecí kližka
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka s použitím vývaru z parního hrnce
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
CUKROVINKY
Kokosový kmen
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
SUCHÉ PEČIVO
Kolečka s ořechovým sněhem
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Pečené kuře s rýží
Medová srdíčka
Ořechová kolečka
Kofty z červené řepy
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Krupicové strouhání
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie