Národní kuchyně
Více
TĚSTOVINY
Lasagne s jemným bešamelem
Jurgason 1 h. 30 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Sýrová roláda s olivami
Jurgason 1 h. 15 min. střední
KUŘECÍ MASO
Zapékané bramborové halušky s kuřecím masem
Jurgason 60 min. střední
Špenátové muffiny
Jurgason 30 min. nízká
Zapečené těstoviny
Těstoviny zapékané s lilkem
Jurgason 45 min. střední
Špenátové lasagne
Jurgason 55 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Prokládané brambory s mletým masem
Zapečené těstoviny s brokolicí
Jurgason 40 min. nízká
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie