Národní kuchyně▼
Více▼
TĚSTOVINY
Lasagne s jemným bešamelem
Jurgason 1 h. 30 min. střední
Zobrazit recept
SLANÉ CHUŤOVKY
Sýrová roláda s olivami
Jurgason 1 h. 15 min. střední
KUŘECÍ MASO
Zapékané bramborové halušky s kuřecím masem
Jurgason 60 min. střední
Špenátové muffiny
Jurgason 30 min. nízká
Zapečené těstoviny
Těstoviny zapékané s lilkem
Jurgason 45 min. střední
Špenátové lasagne
Jurgason 55 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Prokládané brambory s mletým masem
Zapečené těstoviny s brokolicí
Jurgason 40 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
SUCHÉ PEČIVO
Žloutkové řezy
ZÁKUSKY
Krémové jahodové řezy s tvarohem
Medové řezy s ořechovým griliášem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
KOLÁČE
Tvarohové pité
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
Karbanátky s rohlíkem
Vepřový wok s tofu
Makový strouhaný koláč
Arašídové sendviče z listového těsta
Opékané žampiony s bramborami
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit