Národní kuchyně▼
Více▼
KOLÁČE
Jablkový koláč se zmrzlinou
Michal 50 min. střední
Zobrazit recept
DORTY
Schwarzwaldský dort
Zuzka — střední
ZÁKUSKY
Tvarohový koláč s mangem
Michal 1 h. 20 min. střední
Cheesecake z ricotty
Dýňový koláč s meringue
Zuzka 1 h. 30 min. střední
Tvarohovo medový koláč s jablky
Zuzka 60 min. střední
SUCHÉ PEČIVO
Tradiční vánoční cukroví
Dada 60 min. střední
TĚSTOVINY
Těstoviny s omáčkou z černé fazole
Michal 45 min. střední
Ricottový zákusek s višněmi
Krémový třešňový zákusek
Michal 60 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Žampiónové kuličky ve špenátové omáčce
KOŠÍČKY
Hruškové košíčky z listového těsta
Jurgason 40 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Masové kuličky v ďábelské omáčce
Jurgason 50 min. střední
Třešňový koláč s rebarborou
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso na čínský způsob
Jurgason 40 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
Michal 30 min. nízká
Ananasové řezy
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
Nepečený krémeš
Karbanátky z červeného zelí
Restované houby Shimeji Bunapi
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
Květák v mandžuské omáčce
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
Jogurtový dort z piškotů
Halušky z červené řepy
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit