Národní kuchyně▼
Více▼
KACHNÍ MASO
Kachní stehna s ořechovou nádivkou
Dada 1 h. 50 min. střední
Zobrazit recept
Lokše plněné kachními játry
Dada — střední
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Domácí bramborové lokše
Kachní játra v cibulové omáčce
Dada 40 min. střední
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí s jablky
Karbanátky z červeného zelí
MASOVÉ POLÉVKY
Dršťková polévka
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Kotlíkový guláš bez kotlíku
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
Frankfurtská polévka
CUKROVINKY
Jednoduché nepečené dobošky
Smažený kořen lotosu
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit