Národní kuchyně▼
Více▼
KACHNÍ MASO
Kachní stehna s ořechovou nádivkou
Dada 1 h. 50 min. střední
Zobrazit recept
Lokše plněné kachními játry
Dada — střední
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Domácí bramborové lokše
Kachní játra v cibulové omáčce
Dada 40 min. střední
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bílá fazolová omáčka s párkem
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
SUCHÉ PEČIVO
Strašidelné čarodějnické prsty
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Marcipánoví pavoučci
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Sladkokyselá mléčná fazolová polévka
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
MASOVÉ POLÉVKY
Jednoduchá kuřecí polévka
Tvarohový koláč s mangem
Plněná kachna
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit