Národní kuchyně▼
Více▼
MASOVÉ POLÉVKY
Silvestrovská kapustnice
Dada 1 h. 30 min. střední
Zobrazit recept
VEPŘOVÉ MASO
Zapékané míchané brambory
Zapékané barevné brambory
Dada 1 h. 30 min. vysoká
Masovo-houbové špízy
Dada 1 h. 30 min. nízká
Gazdovská kapustnica s kroupami
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Luštěninových guláš s klobásou
Dada 40 min. střední
Zelňačka s čočkou
Dada 1 h. 20 min. střední
Francouzské brambory
Ivan 1 h. 30 min. střední
Pikantní kapustnica
Jurgason 60 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Jurgason 1 h. 40 min. střední
Francouzské brambory ze surových brambor
Dada 1 h. 20 min. nízká
Živánská v parním hrnci
Dada 60 min. nízká
Kapustnica
Originální polský Bigos
Michal 1 h. 30 min. střední
Prokládané brambory
Kološvárské zelí
ZÁKUSKY
Slavnostní jahodové řezy
Krémové jahodové řezy s tvarohem
POMAZÁNKY
Camembertová pomazánka s cibulí
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso v cibulové omáčce
Nepečený pudinkový zákusek s banány
ActiFry kuřecí prsa s jahodovou omáčkou
Vepřový wok s tofu
TĚSTOVINY
Zapékané těstoviny se špenátem a slaninou
Vepřové plněné bochánky
ActiFry hermelín s ořechy
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit