Národní kuchyně▼
Více▼
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Pórková polévka s osmaženou cizrnou
Michal — nízká
Zobrazit recept
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
Jurgason 60 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Hustá celerová polévka
Jurgason 50 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou a domácími nudlemi
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Jurgason 25 min. nízká
Pórková polévka
Michal 6 min. nízká
Kuřecí ramen
Mioo — střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
SUCHÉ PEČIVO
Piškotový salám s ořechy a kokosem
BRAMBOROVÉ SALÁTY
Bramborový vánoční salát
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
CUKROVINKY
Dvoubarevná čokoláda
SLADKÁ JÍDLA
Vánoční rýžový koláč
RYBY
Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit