Národní kuchyně▼
Více▼
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Pórková polévka s osmaženou cizrnou
Michal — nízká
Zobrazit recept
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
Jurgason 60 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Hustá celerová polévka
Jurgason 50 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou a domácími nudlemi
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Jurgason 25 min. nízká
Pórková polévka
Michal 6 min. nízká
Kuřecí ramen
Mioo — střední
Kuřecí stehna na cibuli s cuketou
ZÁKUSKY
Jahodové Míša řezy
Jahodový zákusek s mascarpone
Bílá fazolová polévka
Tvarohovo-višňové řezy
Tvarohový dezert Míša řezy
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ PEČIVO
Česnekové trojúhelníky
Arašídové sendviče z listového těsta
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový wok s tofu
RYBY
Kalamáry na grilu
DEZERTY
Rebarborové krémové řezy
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit