Národní kuchyně▼
Více▼
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Pórková polévka s osmaženou cizrnou
Michal — nízká
Zobrazit recept
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
Jurgason 60 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Hustá celerová polévka
Jurgason 50 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou a domácími nudlemi
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Jurgason 25 min. nízká
Pórková polévka
Michal 6 min. nízká
Kuřecí ramen
Mioo — střední
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
SUCHÉ PEČIVO
Londýnské štangličky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
Makovo-jablečný koláč
VEPŘOVÉ MASO
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit