Národní kuchyně
Více
ZÁKUSKY
Karamelovo-ořechová kostka
Jurgason — střední
Velikonoční beránek
Norika — nízká
LIKÉRY
Karamelový likér
Michal 2 h. 20 min. nízká
DORTY
Dort Koník
Dada — vysoká
CUKROVINKY
Burizonové karamelové kuličky
Dada 60 min. střední
Kaštanovo-ovesné kuličky
Dada — nízká
Vaječný likér
Michal 15 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
KUŘECÍ MASO
Pečené kuře s rýží
Dort Malakov s mascarpone
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Kokosové oplatkové řezy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit