Národní kuchyně
Více
TĚSTOVINY
Strapačky s kysaným zelím
Jurgason 45 min. střední
SLADKÁ JÍDLA
Bramborové šišky s tvarohem
Michal 45 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Gemerské pirohy
Zuzka 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Dušené zelí s vepřovými párky.
Jurgason 40 min. střední
Švestkové knedlíky se strouhankou
Elenka 1 h. 15 min. nízká
Zemský tysaj
Michal 30 min. nízká
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Opekance - bobalky
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit