Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso s medem a vlašskými ořechy
Zuzka 30 min. nízká
ŠTRÚDLY
Jablka v listovém těstě (v županu).
Dada 45 min. střední
KACHNÍ MASO
Pečená husí stehna
Zuzka 3 h. nízká
MLÉČNÉ KOKTEJLY
Medvědí mléko
Dada — nízká
Vepřové koleno pečené
Dada — střední
KUŘECÍ MASO
Pikantní kuřecí stehna na grilu
SUCHÉ PEČIVO
Kolečka z ovesných vloček
Dada 30 min. nízká
Perníčky
Zuzka — střední
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit