Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Dada 1 h. 30 min. střední
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Dada 30 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Zapečená kuřecí prsa s kysaným zelím
Dada — nízká
Zapečená kuřecí prsa s pórkem
Jurgason 60 min. nízká
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Dušené paprikové brambory
Dada 45 min. nízká
BRAMBOROVÉ SALÁTY
Bramborový vánoční salát
VEPŘOVÉ MASO
Mäsovo-bramborové knedlíčky v parním hrnci
Smetanový špenát s volský okem
Fazolová polévka s uzeným masem
Norika 1 h. 30 min. nízká
Kroupová baba s uzeným a houbami
Dada 2 h. nízká
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Nakládaný Camembert s česnekem a cibulí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit