Národní kuchyně
Více
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Dada 30 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Zapečená kuřecí prsa s pórkem
Jurgason 60 min. nízká
ZÁKUSKY
Šup-šup zákusek
Norika 40 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Hlívový paprikáš
Dada 45 min. nízká
Domácí francouzský krémeš
Dada — střední
HOVĚZÍ MASO
Svíčková na smetaně s knedlíkem
VEPŘOVÉ MASO
Prokládané brambory
Dada 1 h. 20 min. střední
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
RYBY
Pečené rybí filé v trojobalu
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit