Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Brokolicový nákyp
Zuzka 40 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Plněné kuřecí rolky v parním hrnci
Dada 1 h. 30 min. střední
Smažená brokolice
Dada — nízká
VEPŘOVÉ MASO
Brokolicové knedlíčky s uzeninou v parním hrnci
Dada 60 min. nízká
Kuřecí prsa s brokolicí
Norika 50 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jednoduchá brokolicová polévka
Jurgason 20 min. nízká
Žampiony s brokolicí v ústřicové omáčce
Dada 30 min. nízká
Brokolice zapečená se sýrem
Zuzka 30 min. nízká
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit