Národní kuchyně
Více
SLADKÁ JÍDLA
Bramborové pirohy
Jurgason 60 min. nízká
ROLÁDY
Tvarohová roláda
Michal 60 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Gemerské pirohy
Zuzka 30 min. nízká
ŠTRÚDLY
Tažený tvarohový štrúdl
Vilma 1 h. 30 min. vysoká
KOLÁČE
Tvarohový jablečník
Michal 1 h. 30 min. nízká
ZÁKUSKY
Tvarohový zákusek s rebarborou
Michal 2 h. střední
Velikonoční kohoutek
Jurgason 60 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Nakládaný Camembert s česnekem a cibulí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit