RECEPTY
Chutná, sladko-slaná omáčka vhodná k uzenému masu, k pečené kachně i králíkovi.
Jednoduše připravený fazolový prívarok z konzervovaných bílých fazolí. Podáváme s volským okem, se zeleninovými nebo masovými kuličkami či karbanátky.
Recept na jednoduché ale chutná drůbeží srdce s mrkví a žampiony ve smetanové omáčce.
Klasický letní prívarok. Podáváme s vařenými bramborami, karbanátky nebo s volským okem.
Nektarinková pikantní dochucovací omáčka. Chutney se obvykle podává v malém množství k vegetariánským jídlům. Zvláště dobře dochutí například zeleninové kari.
Recept na výborný krémový prívarok z čočky s bramborami a volským okem.
Chuťově zajímavá hustá omáčka. Je velmi vhodná jako netradiční příloha, spolu s tradičními lokšemi, k pečené kachně.
Chuťově vynikající a zdravý špenát pro děti i dospělé, nejen na postní den.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit