RECEPTY
Měkkoučké hovězí maso v lahodné omáčce, podávané s kynutým knedlíkem. To musíte vyzkoušet!
Vyzkoušejte naše knedlíky plné vápníku :) Nejenže si úžasně pochutnáte, ale i vaše kosti se zaradují :) Mňam!
Pro pečení je nejvhodnější dobře prorostlý bůček. Podáváme s knedlíkem navlhčeným výpekem a dušeným bílým zelím.
Chutná příloha k pečené drůbeži podávané s knedlíkem.
Klasicky připravená kachna bez příchutí. Maso jde snadno od kosti, upečená kůže je křupavá a slaná. Podáváme s dušeným bílým nebo červeným zelím a s knedlíkem.
Recept na přípravu klasických knedlíčků z bramborového těsta, plněných švestkami. Švestkové knedlíky doplníme oblíbeným druhem posypu.
Vynikající klasika z maďarské kuchyně. Podáváme s houskovým knedlíkem.
Podáváme s knedlíkem. Vařený jazyk má výbornou chuť, dá se jíst i bez omáčky, s chlebem, hořčicí nebo křenem.
Česká klasika, vepřová kýta s kysaným zelím a knedlíkem.
Oblíbené bramborové knedlíky plněné uzeným, podáváme s osmaženou cibulkou a kyselým zelím.
Recept na přípravu vegetariánské alternativy perkeltu. Hlíva ústřičná je bohatý zdroj přírodních vitamínů a minerálů, obsahuje vitamíny B, D, C, K, ale i kvalitní proteiny. Podáváme s houskovým knedlíkem, těstovinami nebo ...
Tradiční a najjednodušší recept na přípravu švestkových knedlíků v jemném těstíčku.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit