RECEPTY
Návod na vylepšenou jahodovou bublaninu přidáním tvarohu podle osvědčeného klasického receptu.
Jednoduchý křupavý posúch z langošového kynutého těsta.
Jemný, krémový, téměř raw pamlsek s vyšší dávkou zdravé energie.
Drobenka se s oblibou používá na posyp kynutých i nekynutých ovocných koláčů. Její příprava je jednoduchá, stačí jen dodržet pravidlo 2:1:1 (2 díly mouky, 1 díl cukru a 1 díl másla).
Oblíbený recept na višňové dunajské řezy s krémem a čokoládovou polevou.
Zdravá dobrota. Pečenou dýni můžete konzumovat přímo po jejím upečení a oloupání. Obyčejně je dost sladká, ale můžete si ji jemně přisladit. Kromě přímé konzumace připravujeme z dužiny dýně chutné sladké koláče.
Recept na přípravu světoznámých japonských kynutých buchet "Anpan" s náplní z rozvařených a rozmixovaných červených fazolek s cukrem.
Rychlá, sladká chuťovka, která ihned zmizí z talířů.
Chutné kuličky plné vitamínů a minerálů. Velmi vhodné pro zdravé vánoční mlsání.
Zdravá chutná svačina pro děti do školy.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit