Národní kuchyně▼
Více▼
HOVĚZÍ MASO
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Dýňový prívarok s hovězími řízky
BEZMASÁ JÍDLA
Plněná veganská tykev
Smetanový bramborovo-dýňový prívarok
KUŘECÍ MASO
Plněná dýně v listovém těstě
Dýňový přívarok s koprem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
ZÁKUSKY
Nanukové řezy
KNEDLÍKY
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
Karbanátky z červeného zelí
SLADKÁ JÍDLA
Opekance - bobalky
Moravské koláče
KOLÁČE
Rychlý jablkovo-tvarohový koláč
Lité jablečné buchty
SLANÉ CHUŤOVKY
Huspenina
Ořechové jidáše
Ovesné lívance s jablky
ZDRAVÉ KOLÁČKY
Koláč z máku a ovoce
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit