Národní kuchyně
Více
HOVĚZÍ MASO
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Dýňový prívarok s hovězími řízky
BEZMASÁ JÍDLA
Plněná veganská tykev
Smetanový bramborovo-dýňový prívarok
KUŘECÍ MASO
Plněná dýně v listovém těstě
Dýňový přívarok s koprem
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit